Info

En aquest blog trobaràs una mostra de les meves creacions, sobretot mini àlbums però també postals, invitacions i altres detallets per a regalar.
Si t'agrada algun dels treballs que has vist o en vols algun totalment personalitzat, no ho dubtis, escriu-me!!

En este blog encontrarás una muestra de mis creaciones, sobretodo mini álbumes pero también postales, invitaciones y otros detallitos para regalar.
Si te gusta alguno de los trabajos que has visto o quieres alguno totalmente personalizado, no lo dudes, ¡¡¡escríbeme!!!


espaiscrap@gmail.com


dimarts, 28 de desembre del 2010

Blog Candy Marina

Para celebrar los 100 seguidores, Marina ha preparado este candy:

Si quieres participar, pasa por su blog para saber lo que tienes que hacer. http://blogdemarinag.blogspot.com/2010/12/blog-candy.html
Suerte a todas!!!

divendres, 10 de desembre del 2010

POSTALS DE NADAL

Finalment, ja he acabat totes (o gairebé totes) les postals de nadal, i fins i tot algunes ja han arribat als seus destinataris i sembla que els han agradat!!!
Estan fetes amb la col·lecció SNOW de Crate Paper (m'encanta aquesta marca!!!) i JOVIAL de Basic Grey (que també m'agrada molt!) i em sembla que fins i tot l'hi he agafat gust al fil i l'agulla, em sembla que mai havia cosit tant...
Espero que us agradin!!!







I el meu ajudant preferit també hi va col·laborar, va enganxar la foto, la dedicatòria, va escriure i va decorar..., si és que el Pol està fet un artista!!!